Παιδικό στέκι το Σάββατο 3 Οκτώβρη!!

Μικρός Πρίγκιπας ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ3 ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Παιδικό Στέκι ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ, μετά από μια χαρούμενη και πολύχρωμη έναρξη  συνεχίζει τα μαθήματα με τους μικρούς του φίλους το Σάββατο 3 Οκτώβρη  11:30-13:30! Θεατρική και Μουσικοκινητική Αγωγή-Παιχνίδια ρόλων-Αυτοσχεδιασμοί-Χειροτεχνίες –Ταξίδια από την μυθολογία…ω
ς το διάστημα…και άλλα πολλά!!!!!
Τα μαθήματα έχουν ως σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτυχθούν κινητικά,να διευρύνουν τη φαντασία τους, να γνωρίσουν βιωματικά το χώρο στον οποίο βρίσκονται και να τον χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη περιβάλλοντος και διαφορετικές συνθήκες. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και από πληθώρα ασκήσεων μαθαίνουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, την ομάδα και να ανακαλύπτουν τις άπειρες δυνατότητες που έχει το σώμα τους. Τα παιδιά έχοντας αναπτύξει την εκφραστική τους ικανότητα μέσα από τη δραματοποίηση παραμυθιών, μπαίνουν σε διαφορετικούς ρόλους, εκφράζονται και δηλώνουν την άποψή τους πάνω σε κοινωνικά θέματα, έννοιες και αξίες που διέπουν τη ζωή μας, ενώ παράλληλα αποκτούν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν και να σέβονται τα δικά τους συναισθήματα καθώς επίσης και τα συναισθήματα των ανθρώπων που τα περιβάλλουν.
Στο τέλος του κύκλου των συναντήσεων στις αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση όπου τα παιδιά θα εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα διδάχθηκαν! Με βασική μας συνταγή την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του θεάτρου, την αγάπη για το παιδί και τη χαρά της ζωής σας περιμένουμε και φέτος για να ζεστάνουμε άλλον ένα χειμώνα..

Ελευθερία Παναγιωτοπούλου, εκπαιδευτικός & εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού (προηγ. Πειραματική Σκηνή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΡΗΤΗΣ)
Μαρία Γκλαβά, ηθοποιός (απόφοιτη της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Βασίλη Διαμαντόπουλου, με πτυχίο πιστοποιημένο από το Υπουργείο Πολιτισμού)

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής 6942 2279 41, 6940 026812
Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.
Κόστος Συμμετοχής 5 ευρώ ανά μάθημα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s