Σύσταση Ερασιτεχνικής Ομάδας Αντίμετρο

logo antimetro

 

 

Το Θέατρο Αντίμετρο ανακοινώνει τη σύσταση Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας.

Η ομάδα θα συσταθεί από αρχάριους και εν ενεργεία ερασιτέχνες ηθοποιούς. Σκοπός της θα είναι να αναδείξει το ερασιτεχνικό θέατρο και το Πατρινό ερασιτεχνικό δυναμικό.

Οι συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, χωρισμένες σε ένα 4ωρο και ένα 3ωρο. Στη διάρκεια των συναντήσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις βασικές αρχές της υποκριτικής μέσα από ασκήσεις και επιλεγμένα θεατρικά κείμενα.

Στόχος της ομάδας είναι να ολοκληρώσει τη δράση της για τη φετινή χρονιά με μια παράσταση, το κείμενο της οποίας θα επιλεχθεί βάσει της σύστασής της. Η συμμετοχή στην παράσταση θα είναι προαιρετική.

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής 15 Οκτωβρίου 2015, με ολοκλήρωση τους μέσα Νοεμβρίου.

Η έναρξη των συναντήσεων ορίζεται στις 26 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα, στο χώρο του Θεάτρου Αντίμετρο, Φαβιέρου 5.

Η ομάδα θα είναι ολιγομελής και οι δηλώσεις συμμετοχής θα αξιολογηθούν κατά προτεραιότητα.

Για τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας θα υπάρχει μια μικρή συνδρομή.

Υπεύθυνος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας θα είναι ο Ντάβαρης Γεράσιμος, ηθοποιός-σκηνοθέτης – ιδρυτής του Θεάτρου Αντίμετρο (απόφοιτος της Σχολής «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας Γιώργου Κιμούλη») .Ο Γεράσιμος Ντάβαρης συμμετέχει για την φετινή σεζόν στην παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας «Η Ζωή Του Γαλιλαίου» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου.Από το 2001 έχει συνεργαστεί επίσης με το «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας » του Γιώργου Κιμούλη,το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος,το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και Κομοτηνής,το Θέατρο Πολιτεία Πάτρας,το Θέατρο Πάτρας,την Μηχανή Τέχνης και στο θέατρο Αντίμετρο έχει σκηνοθετήσει 7 παραστάσεις και έχει παίξει σε 3 από αυτές.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κορακιανίτη Μαρία τηλ. 6985887060

Συμμετοχή μπορεί κανείς να δηλώσει είτε τηλεφωνικά  είτε ηλεκτρονικά μέσω της παρακάτω φόρμας και θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία.

Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά  :

 

Advertisements